Kylling saltimbocca med dampede forårsløg og hvid urtesauce
Saftig kylling pakket ind i salvieblade og parmaskinke. Det er hverdagsluksus på en tallerken. Den traditionelle opbagte hvide sauce er en solid kaloriebombe, men denne version er lavet på skummetmælk og helt uden smør.
![Kylling saltimbocca med dampede forårsløg og hvid urtesauce](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kylling-saltimbocca-med-dampede-forarslog-og-hvid-urtesauce_3411.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6394764674775251&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Udstyr
- otte tandstikkere
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner