Kylling og rodfrugter i kokosmælk med ingefær
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Rodfrugter og kylling i kokossauce er sundt, knasende og delikat.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Pil løget, og hak det fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl og hak ingefær fint. Skræl alle rodfrugter, og skær dem i ensartede tern.
Opvarm en gryde med olie, og steg løg, porrer og ingefær let. Tilsæt karry, og steg videre i 1 minut. Tilsæt alle rodfrugter, og steg dem et par minutter under omrøring.
Hæld kokosmælk og bouillon ved, og lad det småkoge i ca. 10 minutter, til rodfrugterne er møre, og saucen er kogt en smule ind. Smag til med salt og peber.
Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Servér dem med rodfrugter og ris, og drys med skyllet, hakket persille.
Tip!
Brug de rodfrugter, du har ved hånden, til denne ret. I stedet for persille kan retten drysses med frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk