Kylling og porrer i rosésauce
1. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En velsmagende sauce kan få enhver ret til at hænge perfekt sammen. Her med blød, cremet fløde og let syrlig rosé.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber, og vend dem i mel.
Opvarm en dyb pande med smør, og brun kyllingebrysterne på begge sider. Tag dem af panden, og lad panden være varm.
Rens porrer, skær dem i skiver, og steg dem i 2-3 minutter på den varme pande. Hæld vin og bouillon i panden, og lad det koge op.
Tilsæt sennep og fløde, og bring saucen i kog igen. Tilsæt kyllingebrysterne, og læg låg på.
Lad retten småsimre i 10 minutter, til kødet er helt mørt. Smag til med salt og peber.
Skyl estragon, og kassér de groveste stængler. Pynt retten med estragon, og servér med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk