Kylling og perlespeltsalat med gedeost
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Perlespelt er perfekt tilbehør til kylling – ikke mindst når det får syre og skarphed fra æbler og gedeost.
Ingredienser
Sådan gør du
Del kyllingefileterne på langs, og svøb stykkerne i skinke. Varm en pande op med olie, og steg stykkerne sprøde og gyldne på alle sider.
Kog perlespelten i saltet vand i 20 minutter. Hæld overskydende vand fra, og afkøl i sigte.
Skær æblerne i tynde både og bladselleri og forårsløg i skiver. Pluk og skyl persillen.
Riv skallen og pres citronen. Rør olie, citronsaft og -skal, salt og peber sammen til en dressing.
Vend grøntsagerne i sammen med perlespelt. Smuldr gedeost over, og servér salaten til de stegte stykker kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk