Kylling og grøntsager i kokos-cognac-sauce

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Nem kyllingeret med grøntsager i en cremet kokos-cognac-sauce – velbekomme!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Skræl gulerødder, og skær dem i tynde skiver på skrå. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Rens og halver champignonerne. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Skær kyllingebrysterne i halve på langs. Steg dem i olie i en wok ved høj varme i 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber.
Tilsæt kokosmælk, limesaft, chiliflager, soja, ketchup og cognac, og bring retten i kog.
Skru ned for varmen, læg låg på, og lad retten småkoge i 5 minutter.
Vend gulerødder, peberfrugt og champignoner i retten, og lad den småkoge i yderligere 5 minutter. Vend forårsløgene i retten til sidst. Smag til med salt, ketchup og evt. ekstra chiliflager, og sluk straks for varmen.
Server retten med kogte ris og limefrugter skåret i både.

Tip!

I stedet for en wok kan du bruge en dyb (sautere)pande.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar