Kylling og grønt i fad
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ovnstegte kyllingeoverlår med sprødt skind kræver ikke den store tilberedning. Her serveres de i en hjemmelavet marinade med møre kartofler og ingefærcreme.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne. Pil løgene, og halvér dem. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove stykker.
Fordel grøntsagerne i en bradepande, og læg kyllingelårene ovenpå.
Pil og hak hvidløg fint, og rør det med olie, gurkemeje, koriander, salt og peber.
Hæld marinaden over kyllingelår og grøntsager, og stil fadet i ovnen i 45-50 minutter, eller til kyllingelårene er gennemstegte.
Skræl og riv ingefær, rør det sammen med cremefraiche, og læg små toppe af ingefærcremefraiche og harissa oven på retten. Pynt med basilikum.
Tip!
Harissa er en stærk chilipasta, som fås i forskellige styrker. Smag dig frem, inden du hælder for meget på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk