Kylling og couscous med tomatpesto
10. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Skyd genvej til god smag med en færdigkøbt tomatpesto. Du kan både bruge den til at marinere kød i, og som udgangspunkt i dressing, der vendes med couscous og grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør kyllingebrysterne med 2 spsk. pesto, og bag dem i et ovnfast fad ved 200° i 20-25 minutter.
Tilbered couscous efter pakkens anvisning, og afkøl dem let.
Skær peberfrugter i tern, og snit forårsløg fint.
Rør 1,5 spsk. tomatpesto med olivenolie, og vend det med couscous, peberfrugter, forårsløg og semidried tomater.
Rist pinjekerner på en varm, tør pande, til de får lidt farve.
Skær kyllingebryst i skiver, og servér dem med couscoussalaten. Drys med pinjekerner og mynteblade.
Tip!
Tip: Lav din egen tomatpesto ved at blende 60 g soltørrede tomater, 1 fed hvidløg, 2 spsk. pinjekerner og ca. 5 spsk. olivenolie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk