Kylling og bulgursalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kyllingen får en skøn smag af citrontimian! Servér med en sund bulgursalat, og du har et fuldendt aftensmåltid.
Bemærk
Ovntid, kylling: 70 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º.
Rens kyllingen, og fyld den med citrontimian og upillede hvidløgsfed. Gnid kyllingen med salt og peber, og dryp med olivenolie.
Steg kyllingen i ovnen i ca. 70 minutter, til den er gylden og gennemstegt.
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og lidt salt, og lad det koge i 10 minutter.
Træk gryden væk fra kogepladen, og lad bulguren trække i gryden i 10 minutter. Hæld bulguren i en sigte, og skyl den i koldt vand.
Skræl gulerødderne, og skær dem i fine tern. Hak mynte og persille fint. Bland bulguren med gulerødder, mynte og persille, og smag til med saft af citronen, olie, salt og peber.
Partér kyllingen, og server med bulgursalat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk