Kylling med sprøde rødder og spinat
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Kylling med søde honning-mandler og parmesan er en sikker vinder, og sammen med de sprøde beder får du en både sund og lækker hovedret.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingebrystet på en (grill)pande i 4-5 minutter på hver side.
Vend mandler med akaciehonning og olie. Kom spinat på bunden af en tallerken. Læg kylling i skiver på spinaten.
Høvl parmesan over kyllingen, og top med honning-mandler.
Skræl bederne og skær dem i helt tynde skiver – gerne på mandolinjern.
Riv skallen og pres citronen. Vend rødderne med olie, citron og sennep. Riv fetaost over rødderne. Krydr med salt og peber. Pynt med skovsyre.
Kog de brune ris som anvist på pakken.
Vend risene med feta, hakkede mandler og plukket dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk