Kylling med spinat og asparges

6. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Masser af grønt skal der til. Det bliver ikke meget nemmere end denne ret med kylling, spinat og asparges, der maks. tager 20 minutter at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip stilkene af spinsatenn og skyl bladene. Skær kyllingekødet i tern, og vend det med olie, presset hvidløg, koriander, salt og peber.
Pil løget, rens forårsløgene, og hak dem fint. Knæk og kasser de træede ender af aspargesene, og skær resten i mindre stykker.
Steg løget og kødet på en stor pande i 5 minutter. Tilsæt forårsløg og asparges, og steg i 3 minutter.
Tilsæt østerssauce, og jævn evt. saucen med majsstivelse.
Vend spinaten i, og varm retten igennem. Servér evt. ris eller brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar