Kylling med spinat og asparges
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Masser af grønt skal der til. Det bliver ikke meget nemmere end denne ret med kylling, spinat og asparges, der maks. tager 20 minutter at lave.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip stilkene af spinsatenn og skyl bladene. Skær kyllingekødet i tern, og vend det med olie, presset hvidløg, koriander, salt og peber.
Pil løget, rens forårsløgene, og hak dem fint. Knæk og kasser de træede ender af aspargesene, og skær resten i mindre stykker.
Steg løget og kødet på en stor pande i 5 minutter. Tilsæt forårsløg og asparges, og steg i 3 minutter.
Tilsæt østerssauce, og jævn evt. saucen med majsstivelse.
Vend spinaten i, og varm retten igennem. Servér evt. ris eller brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk