Kylling med serranoskinke og bagt grønt

13. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Det tager lidt tid at rengøre de knoldede jordskokker, men det er umagen værd.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub jordskokkerne godt, og skær dem i tykke skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Pil løgene, og skær dem i skiver.
Vend jordskokker, kartofler og løg med olie, og fordel dem i et ovnfad. Krydr med timian, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter.
Dup kyllingebrystfileterne tørre, og krydr dem med salt og peber. Smør lidt sennep på hvert stykke kylling, og svøb dem ind i serranoskinke.
Tag fadet ud af ovnen, og vend lidt rundt i grøntsagerne. Læg de svøbte kyllingebrystfileter oven på kartofler og jordskokker, og hæld bouillon i bunden af fadet.
Sæt fadet tilbage i ovnen i ca. 20 minutter, til grøntsagerne er møre, og kødet er gennemtilberedt.
Servér evt. retten med en blandet salat.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar