Kylling med salsa og dip
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Stegt kylling smager formidabelt sammen med denne ferskensalsa, der er dejlig frisk samt med den milde yoghurtdip.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side.
Skyl fersknerne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og hak det fint. Hak koriander fint. Halvér chilien, fjern kernerne, og snit den i fine strimler. Riv skallen på limefrugten fint, og pres saften ud af den.
Bland alle ingredienserne sammen til en salsa, og smag til med salt.
Klip purløget fint, og rør det i yoghurten. Smag til med salt.
Steg tortillaerne sprøde i lidt olie på en pande. Anret skiver af stegt kylling oven på tortillaerne sammen med ferskensalsa, purløgsdip og et drys sorte og hvide sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk