Kylling med porrer, chorizo og hvide bønner

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Kylling med porrer, chorizo og hvide bønner er en solid og skøn ret, der er super nem at lave.

Bemærk
Simretid: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingen ud i lår, overlår, bryst og vinger. Rens porrerne, og skær dem i grove stykker. Skær chorizopølsen i tykke skiver.
Tænd ovnen på 200º.
Opvarm en stegeso med olivenolie, og brun kyllingestykkerne godt i gryden sammen med porrer og chorizopølse.
Hæld vandet fra de hvide bønner, og kom dem i gryden sammen med røget paprika.
Skyl tomaterne, og fordel dem oven på kyllingestykkerne.
Tilsæt vand, læg låg på, og sæt stegesoen i ovnen.
Steg retten i ca. 50 minutter, til kyllingen er mør og gennemstegt. Drys med hakket persille før servering.

Tip!

Når du laver slowfood i ovnen, er det ikke afgørende, om du bruger en gryde af støbejern, ler eller glaseret keramik. Men husk at tjekke, om låget kan tåle at komme i ovnen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar