Kylling med porrer, chorizo og hvide bønner
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Kylling med porrer, chorizo og hvide bønner er en solid og skøn ret, der er super nem at lave.
Bemærk
Simretid: Ca. 50 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingen ud i lår, overlår, bryst og vinger. Rens porrerne, og skær dem i grove stykker. Skær chorizopølsen i tykke skiver.
Tænd ovnen på 200º.
Opvarm en stegeso med olivenolie, og brun kyllingestykkerne godt i gryden sammen med porrer og chorizopølse.
Hæld vandet fra de hvide bønner, og kom dem i gryden sammen med røget paprika.
Skyl tomaterne, og fordel dem oven på kyllingestykkerne.
Tilsæt vand, læg låg på, og sæt stegesoen i ovnen.
Steg retten i ca. 50 minutter, til kyllingen er mør og gennemstegt. Drys med hakket persille før servering.
Tip!
Når du laver slowfood i ovnen, er det ikke afgørende, om du bruger en gryde af støbejern, ler eller glaseret keramik. Men husk at tjekke, om låget kan tåle at komme i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk