Kylling med parmaskinke og svampesauce i airfryer

29. juni 2023 af .

Foto: columbus leth

Er du den heldige indehaver af en airfryer? Så kan du lave hele denne ret i airfryeren på én gang – kylling, krydrede kartofler, bønner og en skøn svampesauce. Nemmere bliver det ikke!

Ingredienser

Sådan gør du

Rens champignoner, og hak dem groft. Pil løget, og skær det i tern. Vend champignoner og løg med salt, peber og olie i en skål, og hæld det i bunden af airfryerkurven. Bag champignonerne i 8 minutter ved 200°, til de har taget farve.
Smuldr bouillonterning oven på champignonerne i airfryerkurven, og hæld fløde og vand over. Krydr med salt og peber, og placér risten ovenpå.
Skrub kartofler, og skær dem i mundrette stykker. Vend dem med paprika, timian, salt, peber og olie i en skål. Vend bønner med salt, peber og olie i en anden skål.
Fordel kartoflerne på den ene side af risten, og læg bønnerne på den anden side. Bag svampesaucen i bunden af airfryerkurven i 15 minutter ved 185°, samtidig med at kartofler og bønner ligger på risten og bliver tilberedt der.
Del kyllingefileterne i 6 strimler, og krydr dem med salt og peber. Vikl en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingefilet.
Placér kyllingefileterne oven på kartofler og bønner, og bag det hele i airfryeren i yderligere 15 minutter ved 185°.
Skyl og hak persille. Servér kylling med kartofler, grønne bønner og svampesauce, og drys persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar