Kylling med parmaskinke og svampesauce i airfryer
29. juni 2023
af
Julia Ring Olsen.
Foto: columbus leth
Er du den heldige indehaver af en airfryer? Så kan du lave hele denne ret i airfryeren på én gang – kylling, krydrede kartofler, bønner og en skøn svampesauce. Nemmere bliver det ikke!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens champignoner, og hak dem groft. Pil løget, og skær det i tern. Vend champignoner og løg med salt, peber og olie i en skål, og hæld det i bunden af airfryerkurven. Bag champignonerne i 8 minutter ved 200°, til de har taget farve.
Smuldr bouillonterning oven på champignonerne i airfryerkurven, og hæld fløde og vand over. Krydr med salt og peber, og placér risten ovenpå.
Skrub kartofler, og skær dem i mundrette stykker. Vend dem med paprika, timian, salt, peber og olie i en skål. Vend bønner med salt, peber og olie i en anden skål.
Fordel kartoflerne på den ene side af risten, og læg bønnerne på den anden side. Bag svampesaucen i bunden af airfryerkurven i 15 minutter ved 185°, samtidig med at kartofler og bønner ligger på risten og bliver tilberedt der.
Del kyllingefileterne i 6 strimler, og krydr dem med salt og peber. Vikl en skive parmaskinke om hvert stykke kyllingefilet.
Placér kyllingefileterne oven på kartofler og bønner, og bag det hele i airfryeren i yderligere 15 minutter ved 185°.
Skyl og hak persille. Servér kylling med kartofler, grønne bønner og svampesauce, og drys persille på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk