Kylling med mandler og melonsalat
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
De sprøde mandelpanerede kyllingestykker tager nuggets til et nyt niveau. Servér dem med en frisk og grøn salat med melon, ærter og avocado.
Ingredienser
Sådan gør du
Beklæd en bageplade med bagepapir. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
Hak mandlerne helt fint, evt. i en foodprocessor. Hæld dem i en anden dyb tallerken, og bland hvidløgspulver, paprika og salt i.
Vend først kyllingefileterne i æg, og herefter i mandelpaneringen. Læg dem på bagepladen, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til kødet er gennemstegt.
Skyl og tør ærteskuddene, og fordel dem på et fad. Skær avocadoerne i tern, og bælg ærterne.
Lav kugler af melonen med et melonjern, eller skær den i tern. Fordel det hele over ærteskuddene.
Riv skallen, og pres citronen. Rør en dressing sammen af citronsaft, citronskal, olie, honning, sennep, salt og peber, og vend den i salaten.
Servér med mandelpaneret kylling og groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk