Kylling med mandeltopping og bulgursalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Pift kyllingen op med et overtræk af sprøde mandler og spis en lækker bulgursalat til, som er fyldt med sunde fibre og proteiner.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º. Skær kyllingefileterne igennem på langs.
Riv skallen fra citronen fint. Blend mandler, fintrevet citronskal, salt og peber i en minihakker, til det ligner rasp.
Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken, vend kyllingelår og -brystfileter i ægget, og rul dem herefter i mandelblandingen.
Læg kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir, og dryp med lidt olivenolie. Steg dem i ovnen i ca. 25 minutter, eller til de er gennemstegte.
Kog bulgur som anvist på pakken. Skræl rodfrugterne, og skær dem i 1 cm små tern.
Bring en gryde med vand i kog, og læg rodfrugtternene i det kogende vand i 1 minut. Lad rodfrugterne dryppe af i en sigte. Vend rodfrugterne med den kogte bulgur. Vend olie og hakket persille i. Smag bulgursalaten til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk