Kylling med karrysauce, kokos og ris
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Kylling i karry er aftensmad for hele familien. Friske æbler og rosiner gør saucen sød og fyldig, og du bestemmer selv, hvor stærk den skal være ved at justere mængden af karry.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Krydr kyllingefileterne med karry, salt og peber. Steg dem i olie på en pande i ca. 6 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne og akkurat gennemstegte.
Pil løgene, og skær dem i smalle både. Skyl æbler, og skær dem i smalle både uden kernehus. Skræl og hak ingefær fint.
Steg løg, æbler, ingefær og karry i olie i en gryde, til æbler og løg bliver bløde.
Tilsæt kokosmælk, bouillon og rosiner, og lad karrysaucen koge i ca. 10 minutter, til den er tyknet lidt. Smag til med salt og peber.
Skær kyllingefileterne i skiver, og anret dem på tallerkner. Hæld karrysauce over, og drys med ristede kokoschips og plukket koriander. Servér med de kogte ris.
Tip!
Basmati betyder duft på indisk. Risene indeholder en del stivelse og skal derfor skylles grundigt i flere hold rent vand, før du koger dem, så de ikke klæber sammen til en grød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk