Kylling med ingefær, frisk spinat og kokosmælk
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
I stedet for at vende nudler i retten kan du servere retten med kogte ris eller bulgur som tilbehør i en skål ved siden af.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i mindre stykker.
Skræl ingefærstykket, og hak det fint. Pil og hak hvidløget. Skyl limefrugterne, og riv skallen fint. Opvarm olien på en pande, og svits ingefær, hvidløg og limeskal i 1 minut.
Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i 6-8 minutter. Vend rundt i retten undervejs, så den ikke brænder på.
Tilsæt kokosmælk, og lad retten småstege i yderligere 6-8 minutter under jævnlig omrøring. Pres saften fra limefrugterne ud over retten, og rør godt.
Læg nudlerne i en skål. Hæld rigeligt kogende vand over, og lad nudlerne trække i 3-4 minutter, til de er møre. Lad dem afdryppe i en sigte.
Skyl spinaten, og vend den i retten sammen med nudlerne. Varm retten igennem, til spinaten lige falder sammen. Servér straks i små skåle.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk