Kylling med ingefær, frisk spinat og kokosmælk

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

I stedet for at vende nudler i retten kan du servere retten med kogte ris eller bulgur som tilbehør i en skål ved siden af.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mindre stykker.
Skræl ingefærstykket, og hak det fint. Pil og hak hvidløget. Skyl limefrugterne, og riv skallen fint. Opvarm olien på en pande, og svits ingefær, hvidløg og limeskal i 1 minut.
Tilsæt kyllingestykkerne, og lad dem stege med i 6-8 minutter. Vend rundt i retten undervejs, så den ikke brænder på.
Tilsæt kokosmælk, og lad retten småstege i yderligere 6-8 minutter under jævnlig omrøring. Pres saften fra limefrugterne ud over retten, og rør godt.
Læg nudlerne i en skål. Hæld rigeligt kogende vand over, og lad nudlerne trække i 3-4 minutter, til de er møre. Lad dem afdryppe i en sigte.
Skyl spinaten, og vend den i retten sammen med nudlerne. Varm retten igennem, til spinaten lige falder sammen. Servér straks i små skåle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar