Kylling med grøn salsa, små kartofler og stegt fennikel

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

En sprød og syrlig salsa i lysegrønne farver passer perfekt til både den stegte kylling og de små kogte kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem i ca. 10 minutter, til de er møre.
Brun kyllingefileterne på begge sider i olie på en pande. Krydr med salt og peber, skru ned for varmen, og lad kyllingefileterne simre ca. 5 minutter på hver side.
Skræl glaskålen, og skær den i små tern. Skær blomkål og agurk i små tern. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak den fint. Rens sommerløgene, og skær dem i tynde skiver.
Rør olie og citronsaft sammen i en stor skål, vend alle grøntsager og chili grundigt sammen med dressingen, og smag salsaen til med salt og peber.
Rens fenniklerne, og skær dem i tynde skiver. Varm olien op på en pande, og steg fenniklen hårdt og hurtigt, til den bruner og mørner, men stadig har et godt bid. Krydr med salt og peber.
Servér kyllingen med kogte kartofler, grøn salsa og stegt fennikel. Giv citronbåde ved siden af til at dryppe over kylling og fennikel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar