Kylling med grillet squashsalat
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Saftig kyllingebryst serveret med grillet squashsalat og tapenade – en simpel ret, som både kan tilberedes på grill og pande.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kyllingefileterne mellem 2 stykker plastik (fx en frysepose),og bank kødet fladt, til det har en tykkelse på ca. 1 cm.
Fordel oliventapenaden på kyllingefileterne, og drys med parmesan. Fold kyllingefileterne på midten, hold evt. kødet på plads med tandstikkere eller kødnåle.
Vend kyllingefileterne i friskhakket timian. Steg dem på en varm grill(pande) i et par minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Skær squashene i skiver på langs, og vend dem i olie, salt og peber.
Steg dem på en varm grill i 1-2 minutter på hver side sammen med cherrytomater på stilk.
Servér kyllingefileterne med grillet squash og tomater og godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk