Kylling med couscoussalat og tzatziki

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Giv kyllingen et mellemøstligt pift med en frisk couscoussalat og en hjemmerørt tzatziki.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog couscous efter anvisningen på emballagen, og lad den køle af.
Rens peberfrugter og chili, og skær dem i små tern. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver på skrå.
Bland couscous med peberfrugter, chili, forårsløg, ærter, dild og smuldret feta, og smag til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Steg kyllingefileterne på begge sider i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, og krydr med oregano, salt og peber.
Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
Vrid den revne agurk fri for væde, og rør den sammen med yoghurt og knust hvidløg. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar