Kylling med couscoussalat og tzatziki
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Giv kyllingen et mellemøstligt pift med en frisk couscoussalat og en hjemmerørt tzatziki.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog couscous efter anvisningen på emballagen, og lad den køle af.
Rens peberfrugter og chili, og skær dem i små tern. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver på skrå.
Bland couscous med peberfrugter, chili, forårsløg, ærter, dild og smuldret feta, og smag til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Steg kyllingefileterne på begge sider i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, og krydr med oregano, salt og peber.
Skyl agurken, og riv den på den grove side af et rivejern.
Vrid den revne agurk fri for væde, og rør den sammen med yoghurt og knust hvidløg. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk