Kylling med chorizo i tortillapandekager
6. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lune tortillapandekager med saftig kylling, grønt og yoghurtdressing med hvidløg. Rul pandekagen sammen, og spis den med hænderne, eller lad den være åben, hvis du foretrækker at spise den med kniv og gaffel.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Krydr med paprika, salt og peber.
Skær chorizo i stykker på skrå, og lad dem stege med, til de er sprøde.
Skyl salaten, og skær den i aflange både. Del avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern (gem ¼ til dressingen).
Pil og pres hvidløg. Hak koriander fint. Rør græsk yoghurt sammen med hvidløg, koriander og peberfrugt. Krydr med salt og peber.
Lun pandekagerne på en pande. Smør dem med dressing, og fordel salat, avocado, kylling, chorizo og peberfrugt ovenpå. Servér med skiver af vandmelon.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk