Kylling med chorizo i tortillapandekager
Lune tortillapandekager med saftig kylling, grønt og yoghurtdressing med hvidløg. Rul pandekagen sammen, og spis den med hænderne, eller lad den være åben, hvis du foretrækker at spise den med kniv og gaffel.

0-30 min.
(1)
6. august 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfilet
- 500 g
- rapsolie til stegning
- 1 spsk.
- paprika
- 1 tsk.
- salt
- peber
- små friske chorizoer
- 6
- hjertesalater
- 2
- avocadoer
- 2
- rød peberfrugter
- 1
Yoghurtdressing
- hvidløg
- 1 fed
- frisk koriander
- 4 spsk.
- græsk yoghurt 10 %
- 3 dl
- salt
- peber
Til servering
- hvedetortillaer
- 4
- vandmeloner
- ¼
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Krydr med paprika, salt og peber.
Skær chorizo i stykker på skrå, og lad dem stege med, til de er sprøde.
Skyl salaten, og skær den i aflange både. Del avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern (gem ¼ til dressingen).
Yoghurtdressing
Pil og pres hvidløg. Hak koriander fint. Rør græsk yoghurt sammen med hvidløg, koriander og peberfrugt. Krydr med salt og peber.
Servering
Lun pandekagerne på en pande. Smør dem med dressing, og fordel salat, avocado, kylling, chorizo og peberfrugt ovenpå. Servér med skiver af vandmelon.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner