Kylling med chorizo i tortillapandekager

Lune tortillapandekager med saftig kylling, grønt og yoghurtdressing med hvidløg. Rul pandekagen sammen, og spis den med hænderne, eller lad den være åben, hvis du foretrækker at spise den med kniv og gaffel.

Kylling med chorizo i tortillapandekager
0-30 min.

(1)

6. august 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
kyllingebrystfilet
500 g
rapsolie til stegning
1 spsk.
paprika
1 tsk.
salt
peber
små friske chorizoer
6
hjertesalater
2
avocadoer
2
rød peberfrugter
1

Yoghurtdressing

hvidløg
1 fed
frisk koriander
4 spsk.
græsk yoghurt 10 %
3 dl
salt
peber

Til servering

hvedetortillaer
4
vandmeloner
¼

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande. Krydr med paprika, salt og peber.
Skær chorizo i stykker på skrå, og lad dem stege med, til de er sprøde.
Skyl salaten, og skær den i aflange både. Del avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern (gem ¼ til dressingen).

Yoghurtdressing

Pil og pres hvidløg. Hak koriander fint. Rør græsk yoghurt sammen med hvidløg, koriander og peberfrugt. Krydr med salt og peber.

Servering

Lun pandekagerne på en pande. Smør dem med dressing, og fordel salat, avocado, kylling, chorizo og peberfrugt ovenpå. Servér med skiver af vandmelon.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'