Kylling med broccoli-quinoasauté
23. december 2019
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Der er kylling på middagsbordet mindst en gang om ugen i mange danske hjem. Servér de saftige fileter med en grov broccolisalat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisning på emballagen.
Pil og hak løg, og steg det klart i olie. Tilsæt små broccolibuketter og knust hvidløg, og steg 1 minut. Tilsæt vin, og kog, til det næsten er fordampet. Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småsimre under låg ca. 3 minutter.
Vend quinoa i broccoliblandingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Afpuds kyllingefileterne, og dup dem tørre. Brun dem i lidt olie ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt, peber og paprika. Dæmp varmen til middel, og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk