Kylling med broccoli-quinoasauté

23. december 2019 af .

Foto: Martin Tanggaard

Der er kylling på middagsbordet mindst en gang om ugen i mange danske hjem. Servér de saftige fileter med en grov broccolisalat til.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisning på emballagen.
Pil og hak løg, og steg det klart i olie. Tilsæt små broccolibuketter og knust hvidløg, og steg 1 minut. Tilsæt vin, og kog, til det næsten er fordampet. Hæld bouillon på, og varm op. Lad det småsimre under låg ca. 3 minutter.
Vend quinoa i broccoliblandingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Afpuds kyllingefileterne, og dup dem tørre. Brun dem i lidt olie ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt, peber og paprika. Dæmp varmen til middel, og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar