Kylling med blomkåls-tabbouleh
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Servér saftige kyllingebryster med et anderledes tilbehør: blomkåls-tabbouleh og spicy chili-yoghurt! Opskriften er nem at gå til og mætter rigtig godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Lad kyllingefileterne trække i ca. 5 minutter, før de skæres i skiver.
Skyl blomkålen, og riv den groft på et rivejern. Læg den i en skål, og hæld kogende vand over. Hæld vandet fra. Hak cashewnødder. Skyl og hak chili fint. Skyl og hak mynte og persille.
Vend blomkålen med olie, ærter, cashewnødder, chili, mynte og persille.
Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Fordel blomkåls-tabbouleh i skåle, og anret kyllingstykkerne ovenpå.
Pres saften af citronen. Rør yoghurt sammen med harissa, salt, peber og citronsaft, og servér som kold sauce til retten. Drys med cashewnødder og persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk