Kylling med ananas og cashewnødder
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Dejlig og nem hverdagskylling med frisk ananas, der gør retten mild, saftig og børnevenlig.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Rist kokosmel let på en tør pande. Afkøl. Rist cashewnødder gyldne på panden, og afkøl. Rens og snit forårsløg fint. Bland ingredienserne sammen.
Pil og hak hvidløg og løg. Rens og hak chilien. Skær kyllingefileter og renset peberfrugt i store stykker. Skræl ananassen, og skær den i små tern.
Steg hvidløg og løg i olie i en wok eller stegepande. Vend den hakkede chili i. Læg det over i en skål.
Varm lidt mere olie op i wokken, og steg kyllingestykkerne sammen med peberfrugten. Hæld løgblandingen tilbage i wokken. Tilsæt østerssauce og fiskesauce. Bland ananas og sukker i.
Drys wokretten med kokosdrysset, og servér med de kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk