Kylling korma

15. marts 2021 af .

Foto: Winnie Methmann

Kylling korma er en indisk klassiker, der heldigvis er supernem at lave selv. Husk at lade kyllingekødet marinere længe, så det bliver mørt og smagfuldt.

Bemærk
Marineringstid: 8-24 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg kyllingen i en skål eller frysepose. Pil og riv hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør hvidløg og ingefær sammen med olie, yoghurt, limesaft og krydderier.
Vend kyllingen i marinaden, og lad det marinere 8-24 timer i køleskabet.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Steg dem i olie i en gryde, til løgene bliver klare.
Tilsæt marineret kylling, og lad det stege, til kødet er brunet. Drys med garam masala, og vend rundt.
Tilsæt kokosmælk og tomatpuré, og bring blandingen i kog. Lad retten simre i 20 minutter.
Smag til med salt og peber. Servér med ris, og drys med mandelflager og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Servér fx en forfriskende mango lassi til retten. 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar