Kylling-kålsandwich med mangochutney
30. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Mangochutney er en nem ”snyde”-ingrediens til en hurtig, lækker og kraftig dressing. Prøv f.eks. at smøre den i en sandwich med kylling, bacon og kål.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg bacon sprøde, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Steg kylling i olivenolie, til de er gyldne og gennemstegte, og skær dem i mundrette stykker.
Snit savojkål fint, og steg strimlerne i lidt olivenolie ved høj varme. Steg ikke al kålen på én gang, men gør det ad 2-3 omgange, så kålstrimlerne i løbet af 5 minutter når at blive stegt, men stadig har bid. Drys salt og peber over.
Del blomkål i buketter, og steg dem hårdt i lidt olivenolie i 3-4 minutter ved høj varme.
Bland mangochutney, creme fraiche og karry. Smag til med limesaft.
Spis retten som en sandwich, hvor du smører brød med mangodressing og bruger friske salatblade og kylling-kålsalaten som fyld. Du kan også anrette kylling og bacon oven på sprøde salatblade og stegt kål og dryppe dressingen over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk