Kylling i wok med kokosmælk og nudler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Wokmad er lynhurtig aftensmad, og de fleste børn foretrækker, at grøntsagerne er sprøde og farvestrålende.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem ligge i vandet i 10-15 minutter, til de er bløde og møre.
Skær kyllingebrystfileterne i mindre stykker.
Skær sugarsnaps og snackpeberfrugter i tynde stænger. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele groft. Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm en wok eller pande med lidt olie. Steg rødløg, hvidløg og forårsløg i 1 minut, mens du rører.
Tilsæt kylling, sambal oelek og fiskesauce, og steg videre endnu 1 minut.
Vend sugarsnaps, snackpeber, kylling og nudler i wokken, og steg det hele i yderligere 5 minutter. Tilsæt kokosmælk, og varm retten godt igennem.
Drys hakket purløg over retten, og servér med limefrugt skåret i både.

Tip!

Opskriften er nem at variere. Prøv fx en anden gang at bruge strimler af gulerod, små broccolibuketter og minimajs.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar