Kylling i wok med kokosmælk og nudler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Wokmad er lynhurtig aftensmad, og de fleste børn foretrækker, at grøntsagerne er sprøde og farvestrålende.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem ligge i vandet i 10-15 minutter, til de er bløde og møre.
Skær kyllingebrystfileterne i mindre stykker.
Skær sugarsnaps og snackpeberfrugter i tynde stænger. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele groft. Rens forårsløgene, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm en wok eller pande med lidt olie. Steg rødløg, hvidløg og forårsløg i 1 minut, mens du rører.
Tilsæt kylling, sambal oelek og fiskesauce, og steg videre endnu 1 minut.
Vend sugarsnaps, snackpeber, kylling og nudler i wokken, og steg det hele i yderligere 5 minutter. Tilsæt kokosmælk, og varm retten godt igennem.
Drys hakket purløg over retten, og servér med limefrugt skåret i både.
Tip!
Opskriften er nem at variere. Prøv fx en anden gang at bruge strimler af gulerod, små broccolibuketter og minimajs.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk