Kylling i wok med broccoliris
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Lars Ranek
Sund og mættende wok med kylling og grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak rødløg, hvidløg og ingefær fint. Skær kyllingefilet i små tern. Varm olien op i en wok (eller på en dyb pande),og steg løg, hvidløg og ingefær et par minutter.
Tilsæt kyllingeternene, og steg videre, til kødet er gennemstegt. Hæld wokkens indhold over i en skål, og bland sojasaucen i.
Skyl peberfrugt og squash, og skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i tynde stænger. Varm olien op i samme wok (eller pande) som den, du stegte kødet på, og steg grøntsagerne i 1-3 minutter.
Skyl ærtespirerne, og vend dem med grøntsagerne på panden. Tag panden af varmen, og bland sojasaucen i.
Skyl broccoli og blomkål, og kør dem på en foodprocessor til en grov, rislignende masse. Hæld kogende vand over broccolirisene, og lad det stå 30 sekunder. Hæld vandet fra.
Anret kylling og grøntsager på tallerkener, og drys med grofthakket koriander. Servér med broccoliris som tilbehør.
Tip!
Denne ret er nem at variere, alt efter hvilke grøntsager årstiden byder på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk