Kylling i sennep med rabarberchutney
15. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Der venter en vaskeægte søndagsmiddag forude med både kylling, kartofler og en hjemmelavet chutney lavet på årets første rabarber.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak skalotteløget fint. Svits det i smør i en gryde sammen med krydderierne i et par minutter.
Skyl rabarberne, og skær dem i 3 cm lange stykker. Hæld dem i gryden sammen med eddike og sukker, og lad det simre i ca. 15 minutter, til rabarberne er møre. Smag til med sukker og eddike. Afkøl let.
Læg kyllingelårene i et fad, og krydr dem med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og kog dem i 10 minutter. Afdryp, og læg dem i en bradepande. Vend dem med olie, timian, salt og peber.
Sæt kylling og kartofler i ovnen i 30 minutter. Tag kylling og kartofler ud af ovnen, og sæt ovnen på grillfunktion.
Rør de to slags sennep, cremefraiche og honning sammen i en skål. Hæld dressingen over kyllingen, og sæt den under ovngrillen i ca. 5 minutter, til kødet har taget farve.
Servér kylling med kartofler, rabarberchutney og evt. en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk