Kylling i sennep med rabarberchutney

15. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Der venter en vaskeægte søndagsmiddag forude med både kylling, kartofler og en hjemmelavet chutney lavet på årets første rabarber.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak skalotteløget fint. Svits det i smør i en gryde sammen med krydderierne i et par minutter.
Skyl rabarberne, og skær dem i 3 cm lange stykker. Hæld dem i gryden sammen med eddike og sukker, og lad det simre i ca. 15 minutter, til rabarberne er møre. Smag til med sukker og eddike. Afkøl let.
Læg kyllingelårene i et fad, og krydr dem med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og kog dem i 10 minutter. Afdryp, og læg dem i en bradepande. Vend dem med olie, timian, salt og peber.
Sæt kylling og kartofler i ovnen i 30 minutter. Tag kylling og kartofler ud af ovnen, og sæt ovnen på grillfunktion.
Rør de to slags sennep, cremefraiche og honning sammen i en skål. Hæld dressingen over kyllingen, og sæt den under ovngrillen i ca. 5 minutter, til kødet har taget farve.
Servér kylling med kartofler, rabarberchutney og evt. en grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar