Kylling i rød peanut-curry
14. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Du skal nok få varmen af den krydrede gryderet, der indeholder både frisk chili og rød karrypasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens portobellosvampene, og skær dem i skiver. Steg svampene i kokosolie på en pande med høje kanter, til de begynder at blive gyldne.
Pil løg, og skær det i tynde skiver, og lad dem stege med på panden, til de bliver klare. Tilsæt presset hvidløg og revet ingefær sammen med kylling og karrypasta. Vend rundt, til kødet er brunet.
Hæld kokosmælk på panden, og tilsæt kaffir-limeblade. Lad retten simre ved svag varme i 15 minutter. Tilsæt limesaft og peanutbutter, og smag til med fiskesauce og sukker.
Kog risnudlerne efter anvisningen på posen. Si vandet fra, og vend dem forsigtigt i retten. Hak koriander, og vend det i (gem lidt til pynt).
Drys med hakkede peanuts, koriander og tynde skiver chili over inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk