Kylling i rød karry med forårsløg og slikærter
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Med en håndfuld simple ingredienser kan du lave en lækker, thailandsk wokret.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris som angivet på pakken.
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Opvarm en wok med smagsneutral olie, og steg kødet sammen med karrypastaen i nogle minutter.
Snit forårsløgene, og steg dem med i wokken, til de falder sammen.
Tilsæt kokosmælk og fiskesauce, og skru lidt ned for varmen. Lad retten småkoge uden låg i 18-20 minutter.
Vend sukkerærterne i retten, og varm igennem i 5 minutter. Server retten med limefrugt skåret i både og kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk