Kylling i rød karry med forårsløg og slikærter

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Med en håndfuld simple ingredienser kan du lave en lækker, thailandsk wokret.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris som angivet på pakken.
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Opvarm en wok med smagsneutral olie, og steg kødet sammen med karrypastaen i nogle minutter.
Snit forårsløgene, og steg dem med i wokken, til de falder sammen.
Tilsæt kokosmælk og fiskesauce, og skru lidt ned for varmen. Lad retten småkoge uden låg i 18-20 minutter.
Vend sukkerærterne i retten, og varm igennem i 5 minutter. Server retten med limefrugt skåret i både og kogte ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar