Kylling i pikantsauce med grøntsager
27. marts 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
Der er skruet op for hyggen og grøntsagerne i denne familievenlige hverdagsklassiker med kylling, bacon og lækker sauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær kyllingebrystfilet og bacon i tern. Opvarm en pande med lidt olie, og steg baconternene sprøde. Afdryp dem på fedtsugende papir, og lad panden forblive varm. Brun kyllingekødet i baconfedtet i et par minutter, og krydr med salt og peber. Læg det brunede kyllingekød over i et ovnfad, og drys bacon over.
Pil og hak løg. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
Opvarm en gryde med smør, og steg løg og porrer i 2 minutter. Tilsæt de øvrige grøntsager, og steg videre i 2 minutter. Krydr med timian. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, pikantost og fløde, og bring saucen i kog. Lad den småkoge i 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Hæld pikantsaucen over kødet i ovnfadet, og sæt fadet i ovnen i 25 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Drys frisk timian over retten, og servér med pasta til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk