Kylling i ovn med tomater og rødløg
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Saftig kylling med masser af smag. Læg løg og små tomater i fadet, det giver den skønneste stegesky i sidste ende.
Bemærk
Ovntid: Ca. 45 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup kyllingelårene tørre. Læg dem i et stort, ovnfast fad, og drys godt med garam masala og salt.
Skyl tomaterne, og pil løg og hvidløg. Del løgene i 4-6 både hver. Pres saften af citronen. Fordel det hele i fadet, og dryp med olie og citronsaft.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte.
Kog bulguren i letsaltet vand i 12 minutter under låg. Sluk, og lad den stå 10 minutter. Rør den igennem med en gaffel, og vend olie i.
Servér kyllingen direkte fra fadet med et drys hakket persille, og brug den dejlige stegesky fra fadet som sauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk