Kylling i ovn med svampe, druer, bacon og salvie
30. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Det behøver ikke at gå ud over hverken smag eller kvalitet, bare fordi det er nemt. Det er denne ovnret med kylling, svampe og bacon bevis på.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Partér kyllingen. Steg baconskiverne sprøde på en pande, og læg dem til side.
Rens svampene, skær dem i mindre stykker, og brun dem på panden i lidt olie. Læg dem til side.
PIl og knus hvidløg. Brun kyllingestykkerne på panden, og krydr med hvidløg, salt og peber.
Pil skalotteløg. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad sammen med svampe, skalotteløg, timian og salvieblade. Hæld vinen over, og sæt fadet i ovnen i 30 minutter.
Hæld druer og fløde i fadet, og sæt det tilbage i ovnen i endnu 10-15 minutter.
Smag til, drys med bacon brækket i mindre stykker, og servér gerne med brød, kartofler eller ris til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk