Kylling i ovn med kartofler og tomater

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kylling i ovn er nem og lækker aftensmad, og hvis du tilbereder hele måltidet i et stort ovnfad eller en bradepande, sparer du både tid og opvask.

Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Smør et stort ovnfast fad eller en bradepande med olivenolie.
Læg kyllingebrysterne med lidt afstand imellem i bradepanden.
Skær chorizopølsen i tykke skiver, og fordel dem i ovnfadet sammen med skyllede cherrytomater, oliven, oreganokviste og citron skåret i både.
Skrub kartoflerne, skær dem i halve, og læg dem i ovnfadet. Dryp olivenolie over retten, og krydr med salt og peber.
Sæt ovnfadet i den varme ovn, og steg retten i ca. 30 minutter, til kartoflerne er møre, og kyllingebrysterne er gennemstegte. Server evt. brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar