Kylling i ovn med kartofler og tomater
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kylling i ovn er nem og lækker aftensmad, og hvis du tilbereder hele måltidet i et stort ovnfad eller en bradepande, sparer du både tid og opvask.
Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Smør et stort ovnfast fad eller en bradepande med olivenolie.
Læg kyllingebrysterne med lidt afstand imellem i bradepanden.
Skær chorizopølsen i tykke skiver, og fordel dem i ovnfadet sammen med skyllede cherrytomater, oliven, oreganokviste og citron skåret i både.
Skrub kartoflerne, skær dem i halve, og læg dem i ovnfadet. Dryp olivenolie over retten, og krydr med salt og peber.
Sæt ovnfadet i den varme ovn, og steg retten i ca. 30 minutter, til kartoflerne er møre, og kyllingebrysterne er gennemstegte. Server evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk