Kylling i ovn med hvidløg og rodfrugter
12. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lækker opskrift på kylling med hvidløg og rodfrugter, der alt sammen bages i ovnen – det er nemt, og det giver den skønneste smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skrub kartoflerne.
Læg rodfrugter og kartofler i et smurt ovnfast fad. Krydr med rosmarin, olie, salt og peber.
Tænd ovnen på 180°. Del kyllingen i mindre stykker. Krydr med paprika, chiliflager, olie, salt og peber.
Skær det hele hvidløg med skræl over på tværs. Læg kyllingestykker og hvidløg oven på rodfrugter og kartofler.
Steg det hele i ovnen i 50 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt, og kartoflerne møre.
Servér kylling og rodfrugter med lidt stegesky fra fadet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk