Kylling i mild sennepssauce med pasta og broccoli
12. august 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Sennepssaucen er rund og mild i smagen, så hele familien sagtens kan spise med.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebryst i tern. Pil og hak løget fint.
Steg kyllingetern og løg i olie i en dyb pande ved middel varme i 5 minutter. Krydr med timian, salt og peber. Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind. Tilsæt bouillon, og lad det koge i ca. 5 minutter, til det er kogt ind til ca. det halve. Tilsæt fløde og sennep, og lad saucen småkoge i 15 minutter, til saucen er tyknet lidt. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl imens broccolien, og skær den i små buketter.
Læg broccolibuketterne i gryden med pasta de sidste 3 minutter af kogetiden. Afdryp.
Vend pasta og broccoli sammen med kylling i sennepssauce, og anret i dybe tallerkener. Drys med friskrevet parmesan og basilikumblade.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk