Kylling i mild sennepssauce med cider, ris og broccoli
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Sennepssaucen er dejlig cremet, og den milde smag af sennep passer perfekt til kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme, til de skal bruges.
Skær kyllingefileterne i tern. Pil og skær løgene i halvtykke både på et nyt skærebræt. Opvarm en dyb pande med olie, og brun kyllingekødet i 2-3 minutter på hver side.
Læg det færdigstegte kyllingekød over på en tallerken, men lad panden forblive varm.
Kom løgene på panden, og steg dem ved middel varme i 3 minutter. Tilsæt cider og hønsebouillon, og bring det i kog. Læg kyllingekødet tilbage i panden, og læg låg på. Lad det hele småkoge ved middel varme i 8-10 minutter.
Skær imens broccolien i små buketter, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 2-3 minutter, så de stadig har lidt bid.
Tag låget af panden, og rør cremefraiche og sennep i. Lad det småkoge i 5 minutter, og smag retten til med salt og peber. Spæd evt. saucen op med lidt vand, hvis den er for tyk. Skyl persillen, og hak den fint. Vend den i saucen lige før servering. Servér kylling i sennepssauce med ris og broccoli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk