Kylling i kokossuppe
21. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En varm og krydret suppe er perfekt på en kølig dag. Den skønne kokossuppe sender tankerne afsted til lunere himmelstrøg.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl ingefær, rens chilien, og hak begge dele fint. Rens champignoner, og skær dem i kvarte. Steg løg, hvidløg, ingefær og chili let i olie i en gryde. Tilsæt champignoner, og steg ved høj varme, til de falder sammen.
Tilsæt bouillon, og bring i kog. Skru ned, og lad suppen koge svagt.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker, og lad dem koge med i suppen i ca. 10 minutter.
Tilsæt kokosmælk, og kog ved svag varme i yderligere 10 minutter.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skyl pak choy, og skær dem i kvarte. Rens forårsløg, og skær dem i mindre stykker. Steg pak choy, forårsløg og sesamfrø i olie på en pande ved høj varme i 5 minutter, til pak choyen falder sammen.
Servér suppen sammen med de kogte ris og stegt pak choy.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk