Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner

6. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tilbered hele retten i en wok eller stor pande, og så kan du servere saftig kylling med kokos, karry og chili i løbet af ingen tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken.
Steg kyllingefileterne godt på alle sider i olie i en wok eller på en stor pande.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens chilien, og hak den fint. Steg det hele sammen med kødet.
Tilsæt karrypasta, og steg videre. Tilsæt edamamebønner og kokosmælk, og lad retten simre i 5 minutter.
Drys med frisk mynte, og servér med kogte ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar