Kylling i kokos med kikærter, chili og edamamebønner
6. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tilbered hele retten i en wok eller stor pande, og så kan du servere saftig kylling med kokos, karry og chili i løbet af ingen tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Steg kyllingefileterne godt på alle sider i olie i en wok eller på en stor pande.
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens chilien, og hak den fint. Steg det hele sammen med kødet.
Tilsæt karrypasta, og steg videre. Tilsæt edamamebønner og kokosmælk, og lad retten simre i 5 minutter.
Drys med frisk mynte, og servér med kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk