Kylling i kokos med frisk koriander
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Kokos, karrypasta og koriander giver retten en autentisk smag af østen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Skær kyllingekødet i tynde strimler. Rens forårsløg, og hak dem groft. Skyl og nip bønnerne. Skyl sukkerærterne.
Opvarm en wok eller dyb (sautere)pande med olie, og brun kyllingestrimlerne ved høj varme i et par minutter. Tilsæt karrypasta, og lad det stege med ca. 1 minut.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce, fiskesauce, forårsløg, bønner og sukkerærter, og lad det hele småkoge et par minutter.
Pres saften af limefrugten. Hak koriander fint. Smag saucen til med limesaft, og drys med koriander. Servér med de kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk