Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål smager skønt, og så tager den ingen tid at lave og efterlader heller ikke ret meget opvask. Servér retten i små skåle.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Pil det yderste lag af citrongræsset, skær top og bund fra, og hak resten af stænglerne fint.
Skræl ingefær, og hak det fint. Steg hvidløg, løg, citrongræs og ingefær i olie i en gryde. Tilsæt kylling, og brun det på alle sider.
Hæld bouillon ved, og lad det koge ind til den halve mængde. Tilsæt kokosmælk, skru ned for varmen, og lad retten simre, til saucen er let cremet.
Lad de frosne edamamebønner koge med i et par minutter under omrøring.
Snit rødkål fint på et mandolin- eller rivejern. Vend de kogte ris og den snittede rødkål i retten lige inden servering, og top med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk