Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål

Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål smager skønt, og så tager den ingen tid at lave og efterlader heller ikke ret meget opvask. Servér retten i små skåle.

Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål
0-30 min.

(0)

24. juli 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer

Kylling i kokos

kyllingebrystfilet
500 g
hvidløg
1 fed
løg
1
citrongræs
2 stilke
frisk ingefær
2 cm
solsikkeolie til stegning
1 spsk.
misobouillon
2½ dl
kokosmælk
1 dåser
edamamebønner uden bælg, fra frost
200 g

Tilbehør

ris
4 dl

Til servering

frisk rødkål
200 g
frisk koriander
1 bundter

Sådan gør du

Tilbehør

Kog risene efter anvisningen på pakken.

Kylling i kokos

Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Pil det yderste lag af citrongræsset, skær top og bund fra, og hak resten af stænglerne fint.
Skræl ingefær, og hak det fint. Steg hvidløg, løg, citrongræs og ingefær i olie i en gryde. Tilsæt kylling, og brun det på alle sider.
Hæld bouillon ved, og lad det koge ind til den halve mængde. Tilsæt kokosmælk, skru ned for varmen, og lad retten simre, til saucen er let cremet.
Lad de frosne edamamebønner koge med i et par minutter under omrøring.

Servering

Snit rødkål fint på et mandolin- eller rivejern. Vend de kogte ris og den snittede rødkål i retten lige inden servering, og top med koriander.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'