Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål
Kylling i kokos med edamamebønner og rødkål smager skønt, og så tager den ingen tid at lave og efterlader heller ikke ret meget opvask. Servér retten i små skåle.

0-30 min.
(0)
24. juli 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Kylling i kokos
- kyllingebrystfilet
- 500 g
- hvidløg
- 1 fed
- løg
- 1
- citrongræs
- 2 stilke
- frisk ingefær
- 2 cm
- solsikkeolie til stegning
- 1 spsk.
- misobouillon
- 2½ dl
- kokosmælk
- 1 dåser
- edamamebønner uden bælg, fra frost
- 200 g
Tilbehør
- ris
- 4 dl
Til servering
- frisk rødkål
- 200 g
- frisk koriander
- 1 bundter
Sådan gør du
Tilbehør
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Kylling i kokos
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Pil det yderste lag af citrongræsset, skær top og bund fra, og hak resten af stænglerne fint.
Skræl ingefær, og hak det fint. Steg hvidløg, løg, citrongræs og ingefær i olie i en gryde. Tilsæt kylling, og brun det på alle sider.
Hæld bouillon ved, og lad det koge ind til den halve mængde. Tilsæt kokosmælk, skru ned for varmen, og lad retten simre, til saucen er let cremet.
Lad de frosne edamamebønner koge med i et par minutter under omrøring.
Servering
Snit rødkål fint på et mandolin- eller rivejern. Vend de kogte ris og den snittede rødkål i retten lige inden servering, og top med koriander.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner