Kylling i kokos-karry
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Sæt kylling i karry på menuen i denne asiatiske version med kokosmælk, lime og ingefær, og der vil ikke være langt mellem smilene ved bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Partér kyllingen, og krydr den med salt og peber. Brun stykkerne godt af i kokosolie i en tykbundet gryde eller stor pande med høje kanter. Pil løgene, og hak dem fint. Skræl ingefær, pil hvidløg, og riv begge dele. Tag kyllingestykkerne op, og læg dem til side.
Svits løg, ingefær og hvidløg i kyllingefedtet, til løgene bliver klare. Skræl gulerødder, og skær dem i tern. Rens peberfrugter, og skær dem i skiver. Tilsæt gulerødder og peberfrugter sammen med karry. Vend rundt, og lad det stege, til det begynder at dufte.
Rør kokosmælk i. Læg kyllingestykkerne i saucen, og lad retten simre i 30 minutter. Pres saften af limefrugten, og smag til med limesaft, salt og peber.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skyl æblet, og skær det i mindre tern. Rens chilien, og skær den i skiver. Skær limefrugt i skiver. Servér retten med ris, og top med æbletern, chili, lime, koriander og kokosflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Kylling i karry a la ristaffel
Powered by Froala Editor