Kylling i karry med svampe og porre

Kylling i karry er både en nem og lækker ret, og i denne opskrift får du nok mad til to dage – så bliver hverdagen lidt nemmere.

Bemærk
Antal personer: 4 (nok til 2 dage). Simretid: 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet fra benene.
Pil og hak løgene. Rens champignonerne, og skær dem i tykke skiver. Skær porrerne i skiver på skrå. Skyl dem i en skål med koldt vand, og afdryp i en sigte.
Brun kyllingekødet på alle sider i olie i en stor gryde. Læg det på en tallerken.
Svits løg og champignoner i gryden, til svampene er flot brune. Tilsæt halvdelen af karryen, og lad det svitse med i 15 sekunder. Vend porrerne i gryden.
Tilsæt hønsebouillon eller vand. Ryst hvedemel sammen med mælk, og rør blandingen i gryden. Kog op under omrøring.
Læg kyllingekødet i saucen, og lad retten simre i 40 minutter. Pres saften af citronen. Smag til med salt, citronsaft og mere karry.
Skyl quinoa grundigt, og kog den efter pakkens anvisning.
Tag halvdelen af gryderetten fra til en anden dag, og sæt den på køl. Servér resten med kogt quinoa som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar