Kylling i karry med sommergrønt
23. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Kylling, karry og friske, sprøde grøntsager klæder hinanden ualmindelig godt. Her er det hele samlet i en gryde, hvor saucen er cremet, men fyldet stadig har masser af bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kylling i mundrette stykker.
Hak løg fint, og sautér det i olivenolie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt smør og karrypasta, og rist i et par minutter. Brun kylling i gryden.
Vend mel i, og tilsæt revet æble og majroer. Hæld bouillon og kokosmælk på. Lad retten simre ved middel varme i 10 minutter.
Tilsæt blomkål og gulerødder, skåret i mundrette stykker. Smag til med salt, peber, sukker og æblecidereddike. Kog videre i 10 minutter.
Rør forårsløg (gem den grønne del til pynt) og ærter i, og varm retten igennem.
Servér med kogte ris, og pynt med forårsløg og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk