Kylling i karry med råkost

16. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Kylling i karry er et sikkert hit hos både små og store. Opskriften her er med ananas, der gør retten ekstra sød og lækker.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg karry i smør i en gryde, til karryen begynder at dufte.
Skær kyllingen i tern, og brun dem på panden med karry.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både, og hvidløg i tynde strimler.
Lad grøntsagerne stege med i gryden. Tilsæt lagen fra ananassen (gem ananassen) og bouillonen. Lad det simre i 30 minutter under låg.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skyl og riv gulerødderne groft. Bland dem med rosiner og citronsaft i en skål.
Skær ananassen i små stykker, og vend dem i retten. Lad den simre i yderligere 5 minutter.
Rør en jævning af mel og vand. Hæld den i retten lidt ad gangen, til saucen har en cremet konsistens.
Lad retten simre et par minutter, til melsmagen er væk. Smag til med karry, salt, peber og eddike.
Servér kylling i karry med råkost og kogte ris drysset med sesam.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar