Kylling i karry med råkost
16. juli 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Kylling i karry er et sikkert hit hos både små og store. Opskriften her er med ananas, der gør retten ekstra sød og lækker.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg karry i smør i en gryde, til karryen begynder at dufte.
Skær kyllingen i tern, og brun dem på panden med karry.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Pil løg og hvidløg. Skær løg i tynde både, og hvidløg i tynde strimler.
Lad grøntsagerne stege med i gryden. Tilsæt lagen fra ananassen (gem ananassen) og bouillonen. Lad det simre i 30 minutter under låg.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skyl og riv gulerødderne groft. Bland dem med rosiner og citronsaft i en skål.
Skær ananassen i små stykker, og vend dem i retten. Lad den simre i yderligere 5 minutter.
Rør en jævning af mel og vand. Hæld den i retten lidt ad gangen, til saucen har en cremet konsistens.
Lad retten simre et par minutter, til melsmagen er væk. Smag til med karry, salt, peber og eddike.
Servér kylling i karry med råkost og kogte ris drysset med sesam.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Kylling i karry a la ristaffel
Powered by Froala Editor