Kylling i karry med peberfrugt og mangochutney
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Kylling i karry kan laves på mange måder. Her er den populære familieret opgraderet med mangochutney og kokosmælk, som giver saucen en lidt mere pikant smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i tynde strimler. Rens peberfrugter, og skær dem i brede strimler. Pil løg, og skær dem i tynde både.
Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løgene ved middel varme i 2 minutter. Drys karry over, og steg videre i 1 minut. Drys hvedemel over, og vend det rundt i løgene.
Tilsæt vand, kokosmælk og mangochutney, rør godt, og bring i kog. Læg kyllingekødet ned i saucen, og lad det koge med i ca. 8 minutter.
Vend peberfrugterstrimlerne i saucen, og lad dem blive varme i ca. 2 minutter.
Skyl og hak persille fint. Smag saucen til med salt og peber, og servér retten med hakket persille og kogte ris.
Tip!
Du kan udskifte persillen med et halvt bundt kørvel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Kylling i karry med kokosmælk