Kylling i karry med peberfrugt og mangochutney

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kylling i karry kan laves på mange måder. Her er den populære familieret opgraderet med mangochutney og kokosmælk, som giver saucen en lidt mere pikant smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter pakkens anvisning.
Skær kyllingekødet i tynde strimler. Rens peberfrugter, og skær dem i brede strimler. Pil løg, og skær dem i tynde både.
Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løgene ved middel varme i 2 minutter. Drys karry over, og steg videre i 1 minut. Drys hvedemel over, og vend det rundt i løgene.
Tilsæt vand, kokosmælk og mangochutney, rør godt, og bring i kog. Læg kyllingekødet ned i saucen, og lad det koge med i ca. 8 minutter.
Vend peberfrugterstrimlerne i saucen, og lad dem blive varme i ca. 2 minutter.
Skyl og hak persille fint. Smag saucen til med salt og peber, og servér retten med hakket persille og kogte ris.

Tip!

Du kan udskifte persillen med et halvt bundt kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar