Kylling i karry med grønne bønner og kokosmælk
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En moderne udgave af den klassiske kylling i karry med både grønne bønner, æbler og kokosmælk – det er både sundt og lækkert!
Bemærk
Kogetid, kylling: Ca. 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kyllingen i en stor gryde, og hæld vand på, så det netop dækker. Kog kyllingen i ca. 1 time. Gem kogelagen til saucen.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Skyl æblet, og skær det i tynde både.
Smelt smør i en gryde, og steg karry i smørret. Steg løg og æble i gryden, og tilsæt mel. Vend det hele godt rundt.
Tilsæt kokosmælk, lidt ad gangen, og rør godt, til saucen tykner. Tilsæt mere kokosmælk og kogelagen fra kyllingen, til saucen er jævn.
Pluk kyllingekødet, og fjern skindet. Vend kødet i saucen. Skyl og nip bønner, skær dem i mindre stykker, og lad dem koge med i saucen.
Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Drys med karry.
Servér kylling i karrysauce med perlebyg som tilbehør, og pynt retten med plukket koriander.
Tip!
Hvis det skal gå stærkt, kan du bruge kyllingebryst i tern i stedet for en hel kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Kylling i karry a la ristaffel
Powered by Froala Editor