Kylling i karry med æbler og peanuts
16. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Kylling i karry er et rigtigt familiehit! Servér retten som et ristaffel med masser af toppings, så alle omkring bordet kan drysse med netop dét, de holder af.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kyllingekødet i tern.
Svits alle krydderierne i smør i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv æblet groft.
Lad æblet stege med i gryden i et par minutter. Hæld bouillon og fløde på.
Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver.
Servér kylling i karry med kogte ris, æbletern, forårsløg, rosiner og peanuts.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på ristaffel!
Se også: Kylling i karry med kokosmælk