Kylling i karry med æbler og peanuts

16. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Kylling i karry er et rigtigt familiehit! Servér retten som et ristaffel med masser af toppings, så alle omkring bordet kan drysse med netop dét, de holder af.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Skær kyllingekødet i tern.
Svits alle krydderierne i smør i en gryde, til det begynder at dufte. Tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv æblet groft.
Lad æblet stege med i gryden i et par minutter. Hæld bouillon og fløde på.
Lad retten simre i 10 minutter, og smag til med salt og peber.
Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i tern. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver.
Servér kylling i karry med kogte ris, æbletern, forårsløg, rosiner og peanuts.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar